Lions-Pack
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Lions-Pack

Fórum aliancí Lions-Pack!!!!!!!!

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hlášení nepřítomnosti

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
mezilesi

mezilesi

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 26. 03. 08

Hlášení nepřítomnosti Empty
PříspěvekPředmět: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitimeTue 11 Nov 2008, 09:09

Dnes 11.11.2008 tu moc nebudu, maximálně se juknu přes mobil tak se neděste, že moc nepovídám.

Jinak se chci zeptat kdo by vzal zástup u mě 6.12.2008 (budu ve Vídňi) Celých 24 hodin, zatím se jen ptám.
Návrat nahoru Goto down
acron

acron

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 25. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitimeTue 11 Nov 2008, 09:17

nevím to je hodně dopředu nemůžu slíbit
Návrat nahoru Goto down
dalibor

dalibor

Poeet p?íspivku : 76
Registration date : 21. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitimeTue 11 Nov 2008, 10:32

mezilesi napsal:
Dnes 11.11.2008 tu moc nebudu, maximálně se juknu přes mobil tak se neděste, že moc nepovídám.

Jinak se chci zeptat kdo by vzal zástup u mě 6.12.2008 (budu ve Vídňi) Celých 24 hodin, zatím se jen ptám.

máš snad mě ne? Cool
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 120
Registration date : 18. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitimeTue 11 Nov 2008, 12:07

njn já už dav zástupy mám ale kdyžs e domluvíme tak můžu zrušit dám si tebe Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://lions-pack.forumczech.com
mezilesi

mezilesi

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 26. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitimeTue 11 Nov 2008, 22:28

dalibor napsal:
mezilesi napsal:

máš snad mě ne? Cool

OK beru
Návrat nahoru Goto down
sNeXx

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 31. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitimeWed 12 Nov 2008, 01:13

:-)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlášení nepřítomnosti   Hlášení nepřítomnosti Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hlášení nepřítomnosti
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Lions-Pack :: Fórum :: Omluvy atd.-
Přejdi na: